пʼятниця, 23 січня 2009 14:45

Баскетбольний клуб продасть зламане кільце

Пермський баскетбольний клуб "Урал-Грейт" виставив на аукціон кільце, зламане американським гравцем команди Даріусом Вашингтоном. 23-річний захисник (зріст - 188 сантиметрів, вага - 83 кілограми) зламав кільце 17 січня на розминці перед матчем чемпіонату Росії з "Спартаком-Приморьє", повідомляє офіційний сайт "Урал-Грейт".

Кільце буде продано 27 січня в перерві між третьою і четвертою чвертями матчу Кубка Виклику (один з єврокубкових турнірів) проти "Локомотива" з Ростова-на-Дону. Стартова ціна лоту складе 1000 рублів, а з кожним кроком вартість зростатиме на 500 рублів.

У повідомленні на сайті "Урал-Грейт" наголошується, що в зламане Вашингтоном кільце забивали м"ячі такі відомі гравці і тренери як Сергій Бєлов, Олександр Гомельський, Сергій Тараканов, Іван Єдешко, Алан Жармухамедов, Шарунас Марчюленіс і Скотті Піппен. Кільце було встановлене десять років тому.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Баскетбольний клуб продасть зламане кільце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі