неділя, 18 квітня 2021 09:40

"Барселона" впевнено виграла Кубок Іспанії

"Барселона" впевнено виграла Кубок Іспанії
"Барселона" виграла перший трофей у цьому році. Фото: Reuters

"Барселона" розгромила "Атлетик" в фіналі Кубка Іспанії-2020/2021 (4:0). Матч пройшов на стадіоні "Олімпіко де Севілья - Ла Картуха" в Севільї.

У першому таймі не було зафіксовано голів, але обидві команди мали відмінні можливості відзначитися. Все найцікавіше сталося вже після перерви.

На 60-й хвилині нападник "Барселони" Антуан Грізманн реалізував вихід сам на сам. Три хвилини потому його одноклубник Френкі Де Йонг подвоїв перевагу, замкнувши передачу Альби.

"Барселона" продовжила домінувати в матчі і змогла забити ще два голи. Дубль оформив Ліонель Мессі. На 68-й і 73-й хвилинах аргентинець двічі впевнено пробивав в лівий кут воріт з меж штрафного майданчика.

На 86-й хвилині Грізманн мав шанс також записати на свій рахунок дубль, але після перегляду епізоду системою VAR взяття воріт було скасовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий форвард "Реала" обманув "Барселону

Завдяки цій перемозі "Барселона" стала володарем 31-го в своїй історії Кубка Іспанії. Це рекордний показник турніру. Слідом йде "Атлетик", у якого 23 трофея.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" впевнено виграла Кубок Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі