понеділок, 25 жовтня 2010 17:57

Багаторазовий чемпіон США з плавання втопився під час запливу

Багаторазовий чемпіон США з плавання втопився під час запливу
У суботу, 23 жовтня, американський плавець Френ Кріппен потонув під час запливу, що проходив у Дубаї.

Трагедія трапилася в Об'єднаних Арабських Еміратах, де в Дубаї проходив турнір з плавання. Кріппен вийшов на старт 10-кілометрової дистанції, проте до фінішу так і не дістався.

Коли Кріппена не знайшли ні серед тих, хто зійшов, ні серед тих, хто дістався фінішу, на його пошуки попрямували рятувальники. Через дві години вони витягли його з води мертвим.

Тренер Френа Кріппена пізніше зізнався, що перед стартом плавець скаржився на здоров'я і під час запливу почував себе погано. Останній раз наставник бачив Френа, коли той пропливав повз пункт харчування на 8-му кілометрі дистанції.

Можливо, Кріппен втратив свідомість через перегрів організму. У Дубаї в цю пору року стоїть спека. Температура води досягала 30 градусів, і кілька людей зверталися по медичну допомогу після запливу.

Френ Кріппен вважався одним з лідерів команди США. Він чотири рази ставав Чемпіоном Америки на дистанціях 5 і 10 кілометрів на відкритій воді. А в минулому році на Чемпіонаті світу американець взяв бронзу в запливі на 10 кілометрів.

За матеріалами Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «Багаторазовий чемпіон США з плавання втопився під час запливу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі