субота, 23 жовтня 2021 11:06

"Аталанту" закликають продати росіянина

"Аталанту" закликають продати росіянина
Мыранчук має більше зарплату аніж Малиновський. Фото: "Чемпіонат"

"Аталанта" повинна продати російського півзахисника Олексія Міранчука найближчої зими, таку думку в своєму матеріалі про гравця висловив італійський журналіст Сімоне Форноні.

"Олексій Міранчук більше не може бути частиною планів "Аталанти". Або, принаймні, частиною планів Джан П'єро Гасперіні. Команда поїхала з "Олд Траффорд" з повним розумінням - в січні будь-який бажаючий зможе прийти і підписати собі Олексія Міранчука. Проти "Манчестер Юнайтед" Олексій був ні рибою, ні м'ясом в тактичному плані, хоча він має завидні технічні навички. Гра росіянина залишається нижчим за очікування: він не універсал, не нападник, не граючий тренер.

Після першого сезону, який був зовсім не поганим, в новому Олексій, схоже, не справляється з завданнями, покладеними на нього в якості джокера, золотого резервіста. Вкладені в нього інвестиції в розмірі € 15 млн за трансфер і € 1,5 млн у вигляді зарплати до сих пір не окупилися.

Гасперіні ніколи не приховував, що Олексій Міранчук не перебуває в вершині командної ієрархії. При цьому тренер постійно підкреслює, що Олексій - дуже хороший хлопець. На особистому рівні проблем немає, але очевидно, що в ігровому плані є проблема, яку підтверджують наші візуальні враження. Олексій Міранчук марний гравець і в плани "Аталанти" не входить. Доведеться продавати його в зимове трансферне вікно", - наводить слова Форноні CalcioAtalanta.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України дізналася потенційних суперників у Лізі націй

Крім Олексія Міранчука за "Аталанту" грає український півзахисник Руслан Малиновський. В останніх матчах він втратив місце в основі, обмежившись виходами на заміну.

Зараз ви читаєте новину «"Аталанту" закликають продати росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі