пʼятниця, 14 травня 2021 19:50

Ястремська стверджувала, що допінг потрапив в її організм після сексу

Ястремська стверджувала, що допінг потрапив в її організм після сексу
Даяна Ястремська не провела жодного матчу у 2021 році. Фото: Instagram.com/dayana_yastremskay

Друга ракетка України 20-річна Даяна Ястемська пояснила позитивний тест на допінг інтимною близькістю.

Стали відомі подробиці справи Ястремський, яка була тимчасово відсторонена від змагань після позитивного результату допінг-тесту, повідомляє Spiegel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна перемогла іспанку на турнірі в Римі

На першому слуханні спортивного арбітражного суду (CAS) Ястремська заявила, що метаболіти местеролона потрапили в її організм після статевого контакту з колишнім бойфрендом.

Однак молодий чоловік спростував слова тенісистки, після чого батько Ястремський попросив його взяти провину на себе. Йому довелося здати аналіз крові і написати заяву для трибуналу Міжнародної тенісної федерації (ITF). Після чого у нього зажадали здати на аналіз волосся, на що ексбойфренд відповів відмовою і перестав співпрацювати зі стороною захисту Ястремської.

24 листопада 2020 року в пробі Даяни Ястремської були виявлені метаболіти забороненого речовини - местеролона.

Якщо суд ITF знайде підтвердження наклепу Ястремський в сторону колишнього хлопця, до неї будуть застосовані додаткові санкції. Суд у справі української тенісистки запланований на другу половину травня.

Зараз ви читаєте новину «Ястремська стверджувала, що допінг потрапив в її організм після сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі