вівторок, 17 серпня 2010 14:40

"Астон Вілла" хай почекає" - Мартін Йол

"Астон Вілла" хай почекає" - Мартін Йол

Наставника "Аякса" голландця Мартіна Йола сватають в англійську "Астон Віллу". Колишній керманич бірмінгемців Мартін О'Нілл залишив свій пост у зв'язку з незгодою з трансферною політикою керівництва клубу. Після його відставки обов'язки головного тренера виконує екс-помічник Кевін МакДональд.

"У мене контракт з "Аяксом", - каже Мартін Йол на прес-конференції у Києві. - Я хочу виграти чемпіонат Нідерландів і зіграти у Лізі чемпіонів. "Астон Вілла" хай почекає."

Йол очолив столичний клуб 26 травня 2009 року. З 2004 по 2007 рр "Хрещений батько" вже працював в англійській прем"єр-лізі – очолював "Тоттенхем".

Іншими кандидатами на роль керманича "Астон Вілли" вважають наставника збірної США Боба Бредлі, головного тренера хорватської національної команди Славена Біліча та безробітного на даний момент Дієго Марадону.

Сьогодні "Аякс" зіграє з київським "Динамо" перший матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів. Поєдинок пройде у Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського і розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція відбудеться на каналах "Спорт-1" і ТРК "Україна".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Астон Вілла" хай почекає" - Мартін Йол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі