пʼятниця, 01 березня 2013 17:37

Аршавіну запропонували чистити туалети на стадіоні

Аршавіну запропонували чистити туалети на стадіоні
"Безробітному" Аршавіну запропонували туалетну халтуру. Фото: goonertalk.com

Ірландська букмекерська контора Paddy Power розмістила поряд з магазином лондонського "Арсеналу" рекламний щит з пропозицією Андрію Аршавіну чистити туалети на клубному стадіоні. Про це повідомляє сайт Goonertalk.com.

Білборд з'явився 16 лютого, але увагу ЗМІ він привернув лише в кінці місяця. У зверненні до Аршавіна говориться, що він міг би чистити туалети однієї з трибун стадіону "Емірейтс", де лондонці проводять свої домашні матчі. "Як по-російськи plunger (вантуз)?", - цитує напис Goonertalk.com.

Щит із зверненням до колишнього капітана збірної Росії з'явився в рамках рекламної кампанії, під час якої букмекери пропонують футболістам з високою зарплатою, які не мають постійної ігрової практики, шукати собі другу роботу. Крім Аршавіна, Paddy Power встановив щити із зверненням до форвардів Пітера Одемвінгі з "Вест Бромвіч" і Даррена Бента з "Астон Вілли", захисника "Куїнз Парк Рейнджерс" Жозе Босінгві.

Найбільше уваги привернув рекламний щит, встановлений в рамках кампанії поряд зі стадіоном "Стемфорд Брідж", де домашні матчі проводить лондонський "Челсі". На цьому білборді нападаючому лондонців Фернандо Торресу запропонували зайнятися виготовленням і продажем гамбургерів. Проте незабаром, як пише газета Metro, щит був демонтований на прохання керівництва "Челсі".

У сезоні-2012/13 Аршавін провів за "Арсенал" 11 матчів у всіх турнірах, відзначившись одним голом. У загальній складності на поле росіянин провів 341 хвилину.

Зараз ви читаєте новину «Аршавіну запропонували чистити туалети на стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі