середа, 06 травня 2009 10:29

Аршавін хоче, щоб "Челсі" та "Барселона" пробивали пенальті

Аршавін хоче, щоб "Челсі" та "Барселона" пробивали пенальті

Нападаючий "Арсеналу" Андрій Аршавін напередодні другого півфінального матчу Ліги чемпіонів "Челсі" - "Барселона" оцінив сили команд, а також заявив, що хоче побачити серію післяматчевих 11-метрових ударів.

"У першому матчі "Челсі" показав невластивий йому футбол, але в цьому не було чогось надприродного: маючи в центрі таких гравців, як Ессьєн, Лемпард і Баллак, можна зруйнувати гру будь-якого суперника", - відзначив футболіст.

У деяких англійських газетах Хіддінка потім мало не в боязкості звинуватили, але сам Гус спокійно відповів недоброзичливцям: "Скажіть мені, а хто ще в цьому році не пропустив на Ноу Камп?"

"Можна було позмагатися з Барсою у відкритому футболі, але до чого це приводить, ми всі побачили минулої неділі. "Реал" - не найостанніша команда в світі - отримав у себе вдома 2:6. А 0:0 у будь-якому випадку краще, ніж навіть 2:3", - розповів він.

"Природно, "Барселона" відчуватиме себе куди упевненіше, ніж якби приїхала відразу після нульової нічиєї. Взагалі матч на Стемфорд Брідж буде дуже цікавим. Багато голів я в ньому не чекаю. І якщо "Барса" заб"є, "Челсі" доведеться дуже непросто", - додав Аршавін.

"Всім відомо, що я люблю "Барселону", але бажати поразки Гусу Хіддінку - вище за мої сили, навіть якщо б я захотів цього. Тому хай буде так, як буде", - розповів Андрій.

"Прогноз на матч? Хочу побачити в ньому серію одинадцятиметрових. Це, правда, означатиме ще одну нульову нічию, але мені, проте, хочеться, щоб все вирішилося в серії пенальті", - завершив він.

Сьогодні, 6 травня, на Стемфорд Брідж відбудеться матч-відповідь півфіналу Ліги Чемпіонів між "Барселоною" і "Челсі".

За матеріалами КорреспонденТ.net, from-ua

Зараз ви читаєте новину «Аршавін хоче, щоб "Челсі" та "Барселона" пробивали пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі