вівторок, 17 лютого 2009 21:26

"Арсенал" знищив "Кардіфф Сіті" (ВІДЕО)

 
У матчі 1/16 фіналу Кубка Англії лондонський "Арсенал" приймав "Кардіфф Сіті" (4:0). Господарі поля з перших хвилин узяли ініціативу в свої руки, але відкрити рахунок їм вдалося лише на середині першого тайму.

На 20-й хвилині Едуардо та Сільва змістився з лівого флангу у кут штрафного, перепасувався з Велою та замкнув навіс мексиканця точним ударом головою - 1:0.

А на 33-й хвилині після подачі кутового Бендтнер потилицею відправив м"яча під дальню штангу, подвоївши перевагу "канонірів".

На 60-й хвилині матчу в штрафній "Кардіффа" Гевін Ре штовхнув у спину Едуарда, за що у ворота гостей був призначений одинадцятиметровий, який і реалізував сам потерпілий, оформивши таким чином дубль. А на останній хвилині основного часу забив останній цвях у труну "Кардіфф Сіті" Робін Ван Персі.

Отримавши вертикальний пас, голландець з 15-ти метрів пробив між ніг воротарю. "Арсенал" пройшов у наступний етап Кубка Англії, де він зустрінеться з "Бернлі".



Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" знищив "Кардіфф Сіті" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі