понеділок, 24 червня 2013 12:06

"Арсенал" посилиться словацьким півзахисником і молдавським захисником

"Арсенал" посилиться словацьким півзахисником і молдавським захисником
Фото: fcarsenal.com.ua

Київський "Арсенал" продовжує підсилюватися гравцями.

Кольори столичної команди буде захищати словацький півзахисник Франтішек Кубик.

За інформацією словацької преси, 24-річний футболіст погодив з київськими канонірамі умови співпраці - контракт буде розрахований на один рік.

Минулий сезон Кубик провів у рідному Тренчині, проте до цього вже мав досвід виступів в українській Прем'єр-лізі. У 2012 році у складі сімферопольської "Таврії" він провів 11 матчів. Крім "Таврії", Кубик захищав кольори російської "Кубані", а також голландського "Ден Хаага".

"Я вже прийняв рішення щодо свого майбутнього. Хочеться вірити, що в "Арсеналі" я зможу проявити себе краще, ніж у "Таврії" і "Кубані", - прокоментував Кубик свій перехід в інтерв'ю журналу ?port.

Ще одним новачком "Арсеналу" став 23-річний правий захисник "Рапіда" (Гидигич) і національної збірної Молдови Іон Жардан.

Столичний клуб поки цю інформацію не підтверджує, тому про термін угоди поки нічого невідомо.

Зазначимо, що Жардан тільки недавно дебютував у складі своєї національної збірної, вийшовши на поле в товариському матчі проти Киргизстану.

За матеріалами football.ua, comments.ua

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" посилиться словацьким півзахисником і молдавським захисником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі