субота, 27 квітня 2013 16:03

"Арсенал" розгромив "Говерлу" в Ужгороді

"Арсенал" розгромив "Говерлу" в Ужгороді
"Сьогодні ми б програли будь-якій команді першої ліги" - Севідов ФОТО: sport-xl.net

Київський "Арсенал" переграв ужгородську "Говерлу" у матчі 26-го туру української прем'єр-ліги. Гра на стадіоні "Авангард" завершилася з рахунком 1:3. "Каноніри" зняли всі питання про переможця ще у першому таймі.

Голи на свій рахунок записали Володимир Гоменюк, В'ячеслав Шарпар та Андрій Ткачук. Ужгородці зуміли відіграти один м'яч у другому таймі: гол престижу провів Кирило Петров.

Таким чином, "Арсенал" виграв другу гру поспіль і набрав 31 очко, що дозволило киянам обійти "Зорю" і вийти на 10-е місце в турнірній таблиці. Що стосується "Говерли", то ця команда залишилася на 15-му рядку в таблиці.

"Можу привітати "Арсенал" із заслуженою перемогою, - сказав після матчу головний тренер "Говерли" Олександр Севідов. - Навесні нас так легко ще ніхто не обігрував. Сьогодні ми б програли будь-якій команді першої ліги. Це я вибрав невірну тактику і невірний склад.

З таким настроєм підходити до гри, в якій вирішується життя в прем'єр-лізі, не можна. У перерві я сказав їм, щоб вони боролися за свою честь. Просторікувати в роздягальні за рахунку 0:3 я не став.

Я б не сказав, що в другому таймі команда сильно ожила. Говорити про позитивний результат не доводиться. Підбір футболістів в "Арсеналу" дуже хороший, але тим не менше ми не можемо програвати так безвольно", - сказав Севідов в ефірі каналу "Футбол".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга

26-й тур

Говерла (Ужгород) - Арсенал К (Київ) - 1:3

Голи: Гоменюк, 8 (0:1); Шарпар, 40 (0:2); Ткачук, 44 (0:3); Петров, 54 (1:3).

Говерла - Бабенко, Петров, Щедраков, Допілка, Рніч, Трухін (Міщенко, 57), Балафас, Макаренко, Едігарян (Лопес, 71), Ле Таллек, Лисенко (Чурко, 46).

Арсенал К - Рева, Романчук, Обрадович, Сидоренко, Одібе, Шарпар, Ткачук (Пеле, 79), Богданов, Аржанов (Мартинюк, 73), Герасим'юк (Старенький, 81), Гоменюк.

Попередження: Допілка (56), Гоменюк (58).

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" розгромив "Говерлу" в Ужгороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі