середа, 30 червня 2010 12:15

Ярославський не збирається штрафувати Жажу за двомісячну відсутність

Ярославський не збирається штрафувати Жажу за двомісячну відсутність

Бразильський форвард "Металіста" Жажа Коельо, який пропустив втягуючий збір команди у Трускавці і не з'явився на збір до Австрії, приєднається до колективу в Харкові. Про це "СЭ в Украине" розповів президент харків'ян Олександр Ярославський.

"Те, що Жажа пропустив два збори - нічого страшного: до команди він приєднається вже в Харкові, - зазначив Ярославський. - Особисто я його штрафувати за запізнення не буду - це прерогатива головного тренера".

Мирон Маркевич висловив своє розчарування майже двомісячною відсутністю Жажі в розташуванні команди.

"Зрозуміло, я розчарований, що бразилець майже на два місяці вибув з тренувального режиму. Але нічого не поробиш - не ми перші й не ми останні. На цьому обпікалися багато команд: і "Шахтар", і московський ЦСКА та інші клуби. Наскільки мені відомо, днями Жажа повинен прилетіти до Харкова.

Що стосується Папа Гуйє, який, як і Жажа, поки не з'явився в розташуванні клубу, то в міжсезоння йому зробили планову операція і зараз він проходить реабілітацію". - Пояснив Мирон Богданович.

За матеріалами "СЭ в Украине"

Зараз ви читаєте новину «Ярославський не збирається штрафувати Жажу за двомісячну відсутність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі