четвер, 07 червня 2012 10:59

Ярмоленко не зіграв з Туреччиною через болі в литковому м'язі

Ярмоленко не зіграв з Туреччиною через болі в литковому м'язі
Лікарі порадили поберегти Ярмоленка напередодні Євро ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко не взяв участі у товариському матчі зі збірною Туреччини через мікропошкодження.

"В Ярмоленка невелика проблема. У результаті навантажень, в Андрія з'явилися болі в литковому м'язі. Тому ми порадили тренерам поберегти футболіста напередодні Євро. Швидше за все, близько трьох днів Андрій буде займатися за індивідуальною програмою", - розповів у коментарі "Команде" лікар збірної України Леонід Миронов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України програла Туреччині заключний контрольний матч перед Євро-2012

У той же час Богдан Бутко, який отримав мікропошкодження у товариському матчі з Австрією, вже повністю здоровий. Нагадаємо, останні дні "австрійського" збору захисник займався індивідуально, обмежуючись лише біговою роботою.

Нагадаємо, збірна України поступилася Туреччині в заключному контрольному матчі перед Євро-2012, який відбувся в німецькому Інгольштадті. Гра завершилася з рахунком 0:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гармашу довелося промивати шлунок" - лікар збірної України

Після гри тренер команди Олег Блохін заявив, що десять гравців збірної України отруїлися напередодні матчу.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко не зіграв з Туреччиною через болі в литковому м'язі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі