середа, 18 квітня 2007 18:16

Арбітрові матчу "Расинг" - "Реал" загрожують смертю

Головний арбітр матчу 30-го туру чемпіонату країни "Расинг" - "Реал" (2:1) Хав"ер Туріенсо Альварес звернувся в правоохоронні органи міста Леона, де він проживає, із заявою про те, що йому поступають дзвінки з погрозами, повідомляє Спорт-Експрес.

На 72-ій і 89-ій хвилинах суботньої гри суддя призначив у ворота мадридців два спірні пенальті, завдяки яким господарі отримали перемогу. Після матчу Альварес вніс до протоколу запис про те, що головний тренер "Реала" Фабіо Капелло накричав на нього в підтрибунному приміщенні.

Пізніше спортивний директор клубу Предраг Міятовіч дуже жорстко висловився з приводу суддівства на офіційному сайті "Реала". Крім цього Альваресу почали дзвонити невідомі, погрожуючи смертю не тільки йому, але і його сім"ї. Таких дзвінків було більше півсотні.

За словами арбітра, телефонними погрозами справа не обмежилася. Його ображали на вулицях, а одна з газет помістила на першій сторінці фотографію судді в центрі мішені. Крім того, під час прогулянки в парку шестирічну дочку Альвареса інші діти довели до сліз, звинувачуючи її батька в тому, що він "убив" "Реал".

Зараз ви читаєте новину «Арбітрові матчу "Расинг" - "Реал" загрожують смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі