четвер, 02 грудня 2010 11:55

Арбітр матчу БАТЕ - "Динамо" задоволений стадіоном у Мінську

Арбітр матчу БАТЕ - "Динамо" задоволений стадіоном у Мінську

Бригада іспанських арбітрів, яка сьогодні обслуговуватиме матч БАТЕ (Борисов) - "Динамо" (Київ), відвідала стадіон "Динамо" у Мінську. Судді відзначили, що стан газону хороший, враховуючи нинішні метеорологічні умови.

Як повідомляє білоруський портал champ.by, іспанські арбітри прибули до Мінська з істотною затримкою, а приліт боснійського делегата УЄФА Веліда Імамовіча був зовсім під загрозою зриву. Викликано це сніговою стихією, яка нині вирує в Європі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що матч може бути скасований у зв'язку з морозами. Гра БАТЕ - "Динамо" запланована на сьогодні і повинна початися о 22:05.

Сьогодні в Лізі Європи відбудеться ще один матч за участю української команди: львівські "Карпати" на виїзді грають з дортмундською "Боруссією".

Вчора "Металіст" з рахунком 2:1 обіграв угорський "Дебрецен" у матчі п'ятого туру групового раунду Ліги Європи і достроково пробився в 1 / 16 фіналу турніру.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Арбітр матчу БАТЕ - "Динамо" задоволений стадіоном у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі