середа, 25 серпня 2010 15:16

Арбітр кухонним ножем проколов уболівальнику легеню

Арбітр кухонним ножем проколов уболівальнику легеню
У Жовківському районі Львівської області арбітр, який судив матч між селами Боянець і Кулява, підрізав уболівальника.

Зараз 55-річний Мирослав, мешканець села Кулява, перебуває у слідчому ізоляторі. Як запевнили Gazeta.ua в сільській раді Куляви, їхня команда виграла чесно.

"Грали хлопці у футбол, спочатку в Куляві - виграли. Потім мали їхати в Боянець. Але перед тим нашим пригрозили, якщо приїдуть до них в село, то ті їм "покажуть". Наша команда поїхала і ще й там виграла. Судив наш арбітр. Хороший такий чоловік, безвідмовний. В селі його всі поважають. Шахтар колишній. Він дуже справедливий. Не думаю, що би підсуджував. Боянецькі після футболу до нього полізли битися. Ну, він і захищався", - розповіла секретарка сільради Куляви.

Захищаючись і доказуючи своє, арбітр Мирослав підійшов до власної автівки, витягнув кухонного ножа і поранив одного із боянецьких. Той одразу зомлів. На місце події викликали "швидку" і міліцію. Мирослава забрали у слідчий ізолятор.

У свою чергу начальник прес-служби Львівської обласної міліції Денис Харчук повідомив, що у справі багато суперечливих фактів.

"Коли ми опитали підозрюваного, його слова трохи не збігаються із словами свідків. Той каже, що на нього нападали, люди кажуть інше. Ведеться у справі слідство. Чоловік наразі затриманий. 37-річний потерпілий, якому ножем прокололи легеню - у лікарні. Йому зробили операцію", - зазначив Харчук.

Зараз ви читаєте новину «Арбітр кухонним ножем проколов уболівальнику легеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі