середа, 11 червня 2008 08:46

Арагонес похвалив гру Зирянова і Сємака

Головний тренер збірної Іспанії Луіс Арагонес прокоментував перемогу своїх підопічних над національною командою Росії з рахунком 4:1, повідомляє championat.ru.

- Давід Вілья - вроджений нападаючий, який перебуває у відмінній формі. Ми прагнули контратакувати, а коли ми дорожимо м"ячем, то забиваємо голи й здатні доставити проблеми будь-якому суперникові. Звичайно, такий результат підвищить нашу упевненість у власних силах і допоможе прищепити психологію переможців. Проте важливий не крупний рахунок, а щоденна робота, і те, як футболісти відреагують на мої побажання. Ми працюємо в поті чола, щоб пройти на турнірі якнайдалі. Сьогодні мені б хотілося, щоб ми використовували ще декілька голевих моментів і зіграли результативніше. Коли ви ведете в рахунку, то повинні і далі використовувати моменти для узяття воріт. Ми так і робили, поки рахунок не став 3:0, - розповів іспанський тренер.

- Рахунок не зовсім по грі. Безумовно, маючи мінімальну перевагу, ми могли пропустити. Замість цього ми раптово забили другий гол. Я не говорю, що футболісти перестали виконувати тренерську установку, але варто було діяти компактніше. У Хіддінка дуже потужна команда, яка чудово підготовлена фізично. Сергій Сємак і Костянтин Зирянов сьогодні принесли нам немало проблем. Я замінив Фернандо Торреса не через травму або через щось іще, просто у нього був дуже довгий і важкий сезон. Я хотів дати йому відпочити, а також випустити ще одного півзахисника, щоб суперникові було складніше атакувати, - відзначив Арагонес.

Зараз ви читаєте новину «Арагонес похвалив гру Зирянова і Сємака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі