понеділок, 21 травня 2007 17:17

Анрі збирається залишити "Арсенал"

 

Французький гравець лондонського "Арсеналу" Тьеррі Анрі, 29 років, близький, як ніколи, до того, щоб залишити команду, інформує www.sport.com.ua.

Повідомляється, що Тьеррі Анрі, як і тренер "канонірів" Арсен Венгер, розчарований звільненням Девіда Дейна (а можливо, більшою мірою консерватизмом ради директорів клубу, що дотримувався курсу "Арсенал" для англійців, – адже Дейн був прихильником залучення американського інвестора) і задумався про перехід до іншого клубу. Начебто Анрі вже навіть твердо вирішив піти і попрощався з товаришами по команді.

Найбільш зацікавленою у послугах Анрі клубом є іспанька "Барселона", але свій вибір Тьеррі, мабуть, зробить після того, як вирішиться ситуація з Самуелем Ето"О – двом форвардам такого класу в одній команді не місце. Зіграти зіркам такого калібру не так просто, як би дивно це не звучало.

.В той же час Ето"О начебто хоче залишитися в Каталонії, не дивлячись на всі конфлікти і пропозиції від грандів європейського футболу

Зараз ви читаєте новину «Анрі збирається залишити "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі