пʼятниця, 10 жовтня 2008 10:36

Янковіч відкинула звинувачення в симуляції

Перша ракетка світу сербка Єлена Янковіч заявила, що вона не симулянтка. За словами тенісистки, під час матчу другого кола Кубку Кремля проти росіянки Вєри Душевіной вона відчувала болі в спині. Про це повідомляє агентство "Весь спорт". Після матчу Душевіна назвала Янковіч "хорошою актрисою", звинувативши сербку у тому, що та викликала лікаря на корт, щоб збити ритм гри.

Янковіч сказала, що через біль у неї кілька разів виникало бажання відмовитися від продовження боротьби, проте вона визнала, що повинна відповідати титулу першої ракетки світу. Після того, як лікар наніс Янковіч болезаспокійливу мазь, неприємні відчуття зникли, зазначила сербська тенісистка.

Янковіч програла російській тенісистці перший сет на тай-брейку з рахунком 6:7 (6:8). Друга та третя партії залишилися за сербською тенісисткою - 6:3, 6:2. У чвертьфіналі Янковіч зіграє з італійкою Флавією Пеннеттою.

Після гри з сербською тенісисткою Душевіна повідомила, що задоволена своєю грою. Росіянка також сказала, що при болях у спині неможливо виконувати такі подачі, які вдавалися Янковіч. Про це повідомляє сайт видання "Спорт-Экспресс".

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Янковіч відкинула звинувачення в симуляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі