понеділок, 09 квітня 2018 14:45

Англійський клуб пропонував за Луніна 7 млн фунтів, - президент "Зорі"

Англійський клуб пропонував за Луніна 7 млн фунтів, - президент "Зорі"
Президент "Зорі" Євгеній Гєллєр. Фото: football.ua

Не вщухають трансферні чутки навколо Луніна. Президент луганської "Зорі" Євген Гєллєр прокоментував можливий трансфер голкіпера.

"Гравці, які приходили до нас з Дніпра, спочатку підписали контракти на два роки, але вони вже перепідписані. До кінця цього сезону новий контракт повинен підписати Лунін. Мені дуже приємно, коли мені кажуть, що мого футболіста хоче підписати Інтер, Мілан, Ліверпуль, Тоттенхем, але хотілося б побачити хоч одну офіційну пропозицію. Поки все на рівні чуток, які роздмухують агенти", - передає слова президента "Футбол24".

Гєллєр назвав суму, яку йому пропонували за молодого кіпера.

"Остання пропозиція, про яку я знаю, було близько 6-7 мільйонів фунтів. Так, пропозиція була від англійського клубу. Ця сума хороша, але ми ще дивимося на клуб. Хочемо зробити піар для України, що тут можна хорошому європейському клубу купити пристойного футболіста", - сказав Гєллєр

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Гєллєр задекларував подарунок майже за 18 млн грн

Пілся розгромної поразки від "Динамо" головний тренер "Зорі" попросив залишити у спокої Луніна та менше про нього згадувати.

Зараз ви читаєте новину «Англійський клуб пропонував за Луніна 7 млн фунтів, - президент "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі