субота, 20 липня 2019 14:33

Англійці вважають Булецу майбутньою зіркою Європи

Англійці вважають Булецу майбутньою зіркою Європи
"Динамо" віддало Булецу в оренду до "Дніпра"

Український півзахисник київського "Динамо" Сергій Булеца, який наступний сезон проведе в "Дніпрі-1" на правах оренди, потрапив в число майбутніх зірок Європи за версією World Soccer.

У свіжому випуску журналу Нік Бідуелл відзначив молодих футболістів, які змогли зарекомендувати себе на ЧС-2019 U-20 в Польщі. На його думку більшість із зазначених хлопців зможуть проявити себе і вийти на високий рівень в майбутньому - пише footboom.com

- Описувати футболіста просто, як лівого півзахисника, не можна, адже цей хлопець здатний зробити чимало роботи і поза свого флангу. Талановитий гравець з академії київського "Динамо". Жоден інший футболіст збірної України U-20 не вніс такий великий внесок в успіх команди в Польщі, як це зробив Булеца. Він забив три важливі голи - в тому числі і переможний в півфіналі проти Італії, а також відзначився двома гольовими передачами.

Протягом усього фіналу він поєднує активність, грамотні передачі, техніку, швидкість і непогану роботу на оборону. Булеца отримав повністю заслужене друге місце за підсумками опитування на турнірі, - написав журналіст про українця.

Головною ж зіркою на думку Бідуелла став корейський півзахисник Лі Кан Ін, який виступає за "Валенсію". Відзначається його відмінне бачення поля, якість передач, техніка і хороші удари з лівої ноги. Журналіст очікує, що вже в найближчому сезоні він зможе "вистрілити" в іспанському футболі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Супрягу і Булецу віддали в оренду. Але хочемо посилити конкуренцію в атаці" – Хацкевич

У число потенційних зірок увійшли: Рауль Белланова (Італія), Александер Альварадо (Колумбія), Ібрагіма Ньян (Гана), Лібераті Какаші (Австралія), Сейко Коїті (Малі), Мікаель Куісанс (Франція), Кевін Мієр (Колумбія).

Зараз ви читаєте новину «Англійці вважають Булецу майбутньою зіркою Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі