субота, 30 березня 2019 09:25

Андрій Прокунін пішов зі збірної України

Андрій Прокунін пішов зі збірної України
Росіянин тренував збірну України менше року

Старший тренер жіночої збірної України Андрій Прокунін повідомив, що припинив співпрацю з командою. Про це пише "Трибуна".

"З сьогоднішнього дня я не є старшим тренером жіночої збірної України. Той формат роботи, який був запропонований федерацією, не влаштовує мене, як тренера. Я хочу рости, розвиватися, але в зв'язку з тим, що багато спортсменок перебувають на індивідуальній підготовці з особистими тренерами, я не бачу можливості для самореалізації. Тому я прийняв рішення залишити цю посаду, і дати можливість реалізуватися в цій ролі іншим фахівцям.

При цьому хочу подякувати всім тренерів, які зі мною працювали, всіх дівчат і функціонерів федерації. Також дякую Міністерству молоді і спорту України в особі державного тренера Євгена Колупаєва, який створив всі умови для того, щоб команда могла повноцінно працювати. Окремі слова подяки президенту федерації Володимиру Бринзаку, оскільки я розумію, що запрошення мене на цю посаду було сміливим кроком з його боку, оскільки мій паспорт протягом усього періоду роботи дуже багатьом не давав спокою. І в якийсь момент це все одно мало статися.

Але я йду на хорошій хвилі. У нас є медалі чемпіонату світу і Європи, і сподіваюся, команда прогресуватиме й далі. Я ні в якому разі не спалюю мости і не кажу прощай. Цей рік збагатив мене додатковим досвідом, а я спробував дати команді все, що міг у цій ситуації. Дякую всім за роботу", - сказав Прокунін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першу українську медаль Олімпіади виграли на позичених лижах

Андрія Прокуніна було призначено старшим тренером жіночої збірної України з біатлону в квітні минулого року. До цього він очолював збірну Південної Кореї.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Прокунін пішов зі збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі