середа, 25 лютого 2009 18:05

Американські футболістки носять Puma (ФОТО)
12

У Нью-Йорку відбулась презентація нової форми команд Амереканської жіночої футбольної ліги. Усіх представниць прекрасної половини людства одягнули у Puma.


PUMA AG Rudolf Dassler Sport (PUMA) (FWB: PUMG) - промислова компанія Німеччини, що спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу, інвентаря і парфумерії.

Компанія заснована в 1948 році Рудольфом Дасслером, після того, як він посварився зі своїм братом Адольфом. До цього моменту вони були господарями фірми з виробництва спортивного одягу Dassler. Після розриву стосунків Адольф заснував компанію Adidas.


Основний акціонер Puma - французька група компаній PPR (64,34 %), решта акцій знаходиться у вільному обігу. Ринкова капіталізація на квітень 2008 року - 3,68 млрд євро.


Компанія проводить спортивну екіпіровку під торговими марками Puma і Tretorn, має дочірні відділення в США (близько 20 % загальних продажів), Франції, Швейцарії, Іспанії, Сянгані. Понад 1/3 продукції, виробленої в Німеччині, йде на експорт. Компанії (на квітень 2008 року) належить мережа з 116 магазинів.


Чисельність персоналу на 2006 рік складала 6,8 тис. працівників. Виручка в 2007 році склала 2,37 млрд євро (зокрема оборот мережі магазинів - 406,4 млн євро), чистий прибуток - 269 млн євро.
Major League Soccer (Головна ліга футболу) - професійна футбольна ліга, найсильніший футбольний дивізіон в США і Канаді.

За матеріалами wikipedia, sportanalytic, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Американські футболістки носять Puma (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі