четвер, 01 листопада 2007 12:30

Алонсо не зможе підсилити головних суперників "Макларена"

Керівник команди McLaren Рон Денніс погодився відпустити двократного чемпіона світу іспанця Фернандо Алонсо в іншу команду за умови, що ця команда не є прямим конкурентом "Срібних стріл". Таким чином, Денніс наклав вето на можливий відхід Алонсо в заводські команди Toyota, Honda або Renault, повідомляє www.lenta.ru.

Денніс поставив ця умова під час зустрічі з представниками Алонсо, яка відбулася увечері 31 жовтня. Менеджер Алонсо Луіс Гарсаї Абад заявив, що переговори будуть продовжені, проте тепер найбільш що місцем роботи іспанця, якщо він все-таки вирішить залишити McLaren, називаються Williams і Red Bull.

При цьому не виключений варіант, при якому разом з Алонсо в Red Bull перейде колишній технічний директор Ferrari Рос Браун, який покинув італійську команду минулого року разом з Міхаелем Шумахером. В цьому випадку в одній стайні працюватимуть два найталановитіші інженери сучасній "Формулі-1", оскільки в Red Bull вже трудиться колишній технічний директор McLaren Адріан Ньюї. 
Зараз ви читаєте новину «Алонсо не зможе підсилити головних суперників "Макларена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі