Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2007 18:51

Ковалайнен може сісти за кермо боліда "Рено"

Фінн Хейккі Ковалайнен підтвердив, що обговорював своє майбутнє в " Формулі-1"  з багатьма командами, включаючи "Макларен".  Пілот " Рено"  вважається одним з кандидатів на місце Фернандо Алонсо, який, згідно чуткам, наступного року може сам опинитися в "Рено"  або " БМВ-Заубер",  повідомляє www.eurosport.ru.

Французька команда ще не підтвердила ні контракт Ковалайнена, ні контракт іншого свого пілота Джанкарло Фізікелли. Крім того, безліч інших гонщиків чекає, куди піде Алонсо. У інтерв"ю ITV Ковалайнен пожартував, що "Макларен",  можливо, і цікавився ним, але його поганий виступ в кваліфікації перед фінальною гонкою сезону відбив у неї всяке бажання запрошувати його.

- Вони, напевно, тоді подумали " краще взагалі не думати про нього", -  сказав Хейккі. -  Але, якщо чесно, ми вели переговори з багатьма командами, і все, що я можу сказати на даний момент, це те, що до кінця цього року у мене є контракт з "Рено".  Потрібно почекати і подивитися, що робитиме решта пілотів.
Зараз ви читаєте новину «Ковалайнен може сісти за кермо боліда "Рено"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути