четвер, 23 жовтня 2008 17:14

Алонсо на 99% впевнений, що залишиться в "Рено"

Цього року майбутнє Фернандо Алонсо пов"язували з продовженням кар"єри в шести командах: "Рено", "Феррарі", "Тойота", "БМВ Заубер", "Хонда" і "Торо Россо", але зараз майже немає сумнівів в тому, що іспанець залишиться у французькій команді.

В інтерв"ю голландському Formule 1 RaceReport, Алонсо ще раз підтвердив - рішення вже ухвалене, але заява буде зроблена тільки після фінальної гонки сезону.

"Я на 99% впевнений в тому, де виступатиму в наступному сезоні. Після Бразилії я зроблю заяву для преси, і ви дізнаєтеся про моє рішення", - сказав Фернандо Алонсо.

"Цього року команда досягла істотного прогресу, в середині сезону ми зрозуміли, в чому базова проблема машини, і з тих пір стабільно рухалися вперед. Якщо перемогу в Сінгапурі можна пояснити збігом обставин, то успіх у Фудзі став наслідком чистої швидкості - ніхто не може заперечувати, що ми дійсно були швидкі на цій трасі".

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Алонсо на 99% впевнений, що залишиться в "Рено"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі