пʼятниця, 28 січня 2011 11:53

Алієв поскаржився на "Локомотив" у профсоюз футболістів Росії

Алієв поскаржився на "Локомотив" у профсоюз футболістів Росії

Директор Об'єднаної профспілки футболістів (ОПСФ) Олександр Зотов розповів, що очолювана ним організація отримала скаргу від українського півзахисника московського "Локомотива" Олександра Алієва щодо накладених на нього клубом штрафних санкцій.

"Деякі футболісти "Локомотива" подали нам скарги на деякі порушення з боку нового керівництва клубу. Зокрема, до нас звернувся Алієв, який не згоден з накладеними на нього штрафами. Зараз ми вивчаємо документи і готуємо лист до клубу, - цитує Зотова Sports. ru. - Є питання по цих штрафам, і крім Олександра до нас звернувся ще ряд гравців "Локомотива", імена яких я не буду називати, оскільки ми хочемо спочатку почути позицію керівництва клубу із цього питання.

Думаю, наступного тижня має настати розуміння, чи можна розмовляти з представниками "залізничників" мовою компромісів чи доведеться звертатися до Палати з вирішення суперечок".

Тим часом, сам Алієв поставив жорсткі фінансові умови перед керівництвом київського "Динамо". Футболіст має намір у своєму новому-старому клубі отримувати більше, ніж він зараз заробляє в Росії, - 4 мільйони євро на рік.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Алієв поскаржився на "Локомотив" у профсоюз футболістів Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі