вівторок, 17 квітня 2018 11:42

Олександр Усик попросив вибачення у своїх фанатів - відео

Олександр Усик попросив вибачення у своїх фанатів - відео
"Світ любить сильних".

Український боксер-важковаговик Олександр Усик травмував руку під час підготовки до фіналу Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS) з Муратом Гассієвим. Спортсмен звернувся до фанатів через Instagram з вибаченнями за те, що поєдинок не відбудеться в призначений термін.

Українець також не буде проводити фінал WBSS у Росії, пише Оbozrevatel

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко дебютує у легкій вазі

"Я хотів проінформувати вас, що у своєму тренувальному таборі я отримав травму руки і бій 11 травня не відбудеться. Ми дамо знати організаторам турніру, коли будемо готові, і вони призначать нову дату. Я б хотів вибачитися перед командою Мурата Гассієва за незручності. Це спорт, так буває. Фанатам спасибі за підтримку. Трохи почекайте. Світ любить сильних", - сказав Усик.

🇺🇦🥊🏆

Публикация от Usyk Aleksandr (@usykaa)

За словами промоутера боксера, Усик пошкодив лікоть. При цьому боксеру не знадобиться хірургічне втручання.

"В абсолютно робочій ситуації Олександр відчув дискомфорт у лікті. Коли дискомфорт переріс в біль, було вирішено звернутися до лікаря. Незабаром Олександр повинен повернутися до тренувань", - сказав генеральний директор K2 Promotion Ukraina Олександр Красюк.

Чемпіон Європи за версією WBA Артем Далакян (16-0, 11 КО) в американському Інглвуді рішенням суддів переміг американця Брайана Вілорію (38-6, 23 КО). В результаті Артем став новим чемпіоном світу WBA в найлегшій вазі. Весь бій пройшов під диктовку українця.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик попросив вибачення у своїх фанатів - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі