неділя, 03 липня 2011 13:48

"Якби не Євро, за 4 роки Україна б так не змінилася" - УЄФА

"Якби не Євро, за 4 роки Україна б так не змінилася" - УЄФА

За час підготовки до Євро-2012 в Україні відбулись суттєві зміни. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" в інтерв'ю розповів директор турніру Мартін Каллен.

Чиновник УЄФА висловив згоду з багатьма українськими експертами, що проект Євро модернізує країну.

Відповідаючи на запитання про те, що змінилось, Мартін Каллен відповів:

"Звичайно, є багато змін. Гляньте на дороги, які кардинально міняються, особливо в приймаючих містах. Мобілізує кожне місто і поява нових аеропортів. Якщо поїхати в інші міста України – є відчутна різниця на користь чотирьох міст-господарів. Ці зміни торкаються як простих людей, так і професійний спорт. Коли країна отримує досвід в організації таких великих змагань – це велике надбання".

Директор турніру ще раз підкреслив, що можна говорити сміливо, що Євро справді зробило багато, чого не сталось би просто за 4 роки.

"Якби не Євро, за 4 роки навряд чи Україна мала б ці зміни – нові автостради, надсучасні аеропорти, оновлені залізниці, стадіони світового рівня".

Раніше стало відомо, що президент Європейського футбольного союзу Мішель Платіні наприкінці вересня 2011-го року відвідає Україну та Польщу.

Зараз ви читаєте новину «"Якби не Євро, за 4 роки Україна б так не змінилася" - УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі