четвер, 23 листопада 2017 23:18

Як "Зоря" пропускала від "Естерсунда"

Як "Зоря" пропускала від "Естерсунда"
"Естерсунд" достроково вийшов у 1\16 фіналу Ліги Європи

Сьогодні, 23 листопада, луганська "Зоря" на виїзді зустрічалася зі шведським "Естерсундом" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги Європи. Команда зазнала поразки з рахунком 0:2.

Підопічні Юрія Вернидуба у першому турі групового етапу поступилися шведам на своєму полі і тепер хотіли взяти реванш, але зробити цього не вдалося. "Естерсунд" впевнено розпочав поєдинок і більшу частину першого тайму контролював м'яч, що призвело до голу на 41-й хвилині.

Після подачі Едвардса Геро торкнувся м'яча і цього вистачило, щоб він залетів у ворота української команди.

Після перерви найреальніший шанс зрівняти рахунок був у Юрі, але удар бразильця парирував воротар. В результаті точка була поставлена на 73-й хвилині, коли Годдос підхопив м'яч і наблизився до штрафного майданчика "Зорі", після чого пробив в кут воріт Луніна - 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" в Лізі Європи програла вдруге поспіль

"Естерсунд" достроково вийшов у 1\16 фіналу. "Зорі" необхідно перемагати "Атлетик", який вдома переграв "Герту" - 3:2. Матч з "Атлетиком" відбудеться 7 грудня на "Арені-Львів". Початок о 22:05, текстовий онлайн - Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як "Зоря" пропускала від "Естерсунда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі