понеділок, 13 серпня 2018 14:58

Як зіграли суперники українських команд у єврокубках

Як зіграли суперники українських команд у єврокубках
Як зіграли суперники українських клубів по ЛЧ та ЛЄ.

Суперники українських команд у ЛЧ і ЛЄ провели матчі внутрішніх чемпіонатів.

"Динамо"

Суперник киян пражська "Славія" здобула четверту поспіль перемогу в чемпіонаті. З мінімальним рахунком вони переграли команду з низів турнірної таблиці "Млада Болеслав".

Чехи йдуть на першому місці в чемпіонаті, пропустивши за чотири тури лише один м'яч.

"Зоря"

Суперник луганчан у Лізі Європи "Брага" зіграв перший матч внутрішнього чемпіонату. На власному полі "Брага" перемогла "Насьйональ" із рахунком 4:2.

"Маріуполь"

Суперник "азовців" французький "Бордо" також лише стартував у внутрішній першості. І досить несподівано "жирондинці" програли вдома аутсайдеру "Страсбуру" із рахунком 0:2. Щоправда, вже з 13 хв. матчу "Бордо" грав у меншості.

"Зоря" на цих вихідних перемогла на виїзді "Карпати" (1:0). "Динамо" та "Маріуполь" мали грати між собою, але через участь обох в європейських турнірах матч перенесли на вересень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко жахливо дебютував в англійській прем'єр-лізі

"Динамо" прийме "Славію" у вівторок о 19:30. У Празі зіграли - 1:1. "Зоря" (1:1 із "Брагою" вдома) і "Маріуполь" (1:3 проти "Бордо" на своєму полі) свої матчі-відповіді проведуть на виїзді в четвер.

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли суперники українських команд у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі