неділя, 25 грудня 2016 12:54

Як майже голий Ібрагімович качав прес на снігу

Як майже голий Ібрагімович качав прес на снігу

Форвард МЮ Златан Ібрагімович показав, що знаходиться у прекрасній фізичній формі. Напередодні напружених матчів в АПЛ на Boxing Days швед вирішив трохи охолодитися і в одних трусах виконав кілька вправ на снігу.

35-річний футболіст зробив кілька великих рухів руками, а потім трохи покачав прес. Відео Златан опублікував у себе в Instagram.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньйо розповів, що відхід Ібрагімовича з паризького "Парі-Сен Жермен" пішов на користь всьому французького футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" зробив цікаву пропозицію Ібрагімовичу

"Думаю, у Франції повинні бути раді, що Ібрагімович пішов. Тепер у вас є чемпіонат. Коли був Златан, у вас не було чемпіонату. Був тільки Париж, Париж, Париж. Чемпіонат, Кубок, Кубок Ліги, Суперкубок - вони вигравали все", - заявив Моуріньйо.

Він зазначив, що з цікавістю стежить за французькою першістю. "Там є "Ніцца" з Балотеллі, "Монако" мого друга Леонарду Жардіма і ПСЖ. Завдяки відходу Ібрагімовича я дивлюся Лігу 1", - додав тренер МЮ.

Ібрагімович перейшов в МЮ безкоштовно влітку 2016 року. У складі ПСЖ він провів чотири сезони, взяв участь в 178 матчах і забив 152 м'ячі.

У складі парижан форвард чотири рази ставав чемпіоном Франції, двічі вигравав Кубок Франції, тричі - Кубок ліги і Суперкубок Франції.

Зараз ви читаєте новину «Як майже голий Ібрагімович качав прес на снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі