неділя, 30 грудня 2018 10:58

Як "Ліверпуль" познущався над "Арсеналом" - відео

Як "Ліверпуль" познущався над "Арсеналом" - відео
Фірміно, другий ліворуч, оформив хет-трик. Фото: Liverpool Echo

Центральний матч 20 туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" - "Арсенал" (5:1) нагадав поєдинок ліверпульців з "Манчестер Юнайтед" (3:1), після якого звільнили Жозе Моурінью.

Обидві зустрічі пройшли з неймовірною перевагою підопічних Юргена Клоппа, і це з топовими англійськими командами.

"Арсенал" було видно до першого голу, який став дебютним в АПЛ для швидконогого півзахисника лондонців Мейтлендов-Найлз. Після цього на полі залишилася лише одна команда, яка просто знищила опонента. Хет-трик оформив бразилець Фірміно, який став найрезультативнішим бразильцем в АПЛ.

27-річний форвард провів 43 голи і обійшов екс-партнера по команді Філіпа Коутіньйо (41 гол). Також Фірміно став третім бразильцем, який зробив хет-трик в англійській прем'єр-лізі.

Третій гол Фірміно забив з пенальті, хоча перший 11-метровий реалізував Салах.

Наставник "Ліверпуля" Клопп після матчу емоційно на це відреагував:

"Коли Салах віддав Фірміно можливість пробити пенальті, я мало не заплакав, адже всі ми знаємо, як Мо любить забивати. Це було дійсно красиво", - сказав німецький фахівець ..

Команда Юргена Клоппа набрала 54 очки в 20 турах. Це третій результат в історії АПЛ на даному етапі сезону. Тільки "Челсі" (55 очок в сезоні-2005/06) і "Манчестер Сіті" (58 в сезоні-2017/18) набирали більше після 20 матчів чемпіонату.

І "Челсі", і "Ман Сіті" стали чемпіонами в сезонах, коли набрали 54 або більше очок в 20 турах.

"Ліверпуль" - "Арсенал" 5:1

Голи: Фірміно, 14, 16, 65, пен., Мане, 32, Салах, 45+1, пен. - Мейтленд-Найлз, 11

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнолд, Ловрен, ван Дейк, Робертсон (Клайн, 83), Вейналдум (Лаллана, 78), Фабіньо, Шакірі, Фірміно, Мане (Хендерсон, 62), Салах

"Арсенал": Лено, Ліхтштайнер, Мустафі (Косьельні, 46), Папастатопулос, Сеад Колашинаць (Гендузі, 80), Торрейра, Джака, Мейтленд-Найлз, Ремзі, Івобі, Обамеянг (Ляказетт, 71)

Попередження: Робертсон, 26, Джака, 33, Папастатопулос, 90

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" розтрощив суперника та закріпився на вершині АПЛ - відео

"Ліверпуль" продовжує лідирувати в турнірній таблиці, збільшивши відрив від "Ман Сіті" до 9 очок.

Зараз ви читаєте новину «Як "Ліверпуль" познущався над "Арсеналом" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі