пʼятниця, 08 лютого 2008 13:36

Як Кальзаге і Хопкінс "обмінялися компліментами" (ФОТО)
6

Вчора в Лондоні відбулася прес-конференція колишнього абсолютного чемпіона світу в середній вазі американця Бернарда Хопкінса і чемпіона WBC, WBA і WBO в другій середній вазі валлійця Джо Кальзаге, присвячена їх очному поєдинку, призначеному на 19 квітня. Кальзаге, який за п"ятнадцятирічну професійну кар"єру не зазнав жодної поразки, пообіцяв, що 19 квітня він здобуде свою чергову перемогу нокаутом і відправить 43-річного Хопкінса на пенсію.

"Цей бій стане останнім для Бернарда Хопкінса. Після цього поєдинку я стану легендою, - заявив Кальзаге, натякаючи на слова Хопкінса про те, що він - вже легенда боксу, а Кальзаге - просто один з чемпіонів світу. - Я готуюся до кожного свого бою, наче я претендент, і саме тому залишаюся чемпіоном світу вже десять років. Я буду в своїй кращій формі, що достатньо для того, щоб провести на рингу і 15 і 20 раундів. Ніхто ще не бачив Хопкінса, який лежить на спині без почуттів, але я обіцяю, що 19 квітня ви побачите це видовище".

Цей поєдинок стане для Джо Кальзаге першим боєм, проведеним за океаном, і Бернард Хопкінс порівняв себе з вартовим воріт до мекки боксу - США, через які треба пройти Кальзаге 19 квітня.
"Я з повагою ставлюся до досягнень Джо Кальзаге на боксерському рингу, проте 19 квітня йому треба битися в іншій державі. Всі інші суперники Джо з Америки були вимушені їхати до Уельсу або Англії - подивимося, як Джо себе покаже в США. Бій в США - це знак якості. І там на Джо Кальзаге чекатиме старий Хопкінс, який вимагатиме від нього ключі від воріт і подивиться, чи зможе Джо відкрити ці ворота", - заявив "Кат".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Як Кальзаге і Хопкінс "обмінялися компліментами" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі