середа, 14 листопада 2007 17:25

Як Фірташ і Волков переживали за свою команду (ФОТО)
6

Вчора, 13 листопада, відбувся поєдинок другого туру Кубка УЛЕБ, в якому з нинішнього сезону вперше в своїй історії бере участь БК "Київ". За грою команди проти латвійського АСК  "Рига" спостерігав і її власник Дмитро Фірташ. У VIP-ложі біля українського бізнесмена був помічений Президент федерації баскетболу України, а за сумісництвом і співвласник цього ж клубу, Олександр Волков.



На поєдинок між "вовками" і чемпіонами Латвії прийшли подивитися також Президент Національного олімпійського коммітета України Сергій Бубка, любитель тенісу і баскетболу Микола Томенко і Михайло Бродській - президент клубу "Київ-Баскет", правопріємником якого і став свого часу БК "Київ", інформує www.vip-ua.com.

Дмитро Фірташ помітно нервував і щиро вболівав за власну команду, а Олександр Волков, навпаки, був веселий і весь час підбадьорював напарника.

Познайомилися майбутні партнери по баскетболу ще в 2003 році. Тоді Фірташ і зізнався Волкову, наскільки він обожнює баскетбол.

- Я хворий баскетболом, в Москві дивлюся всі матчі ЦСКА, - поділився своїм захопленням Фірташ і запропонував стати акціонером української команди.

Цього вечора баскетболісти БК "Київ" другий раз в нинішньому розиграші Кубка УЛЕБ порадували свого господаря перемогою, обігравши АСК "Рига" з рахунком 79:67.

Після гри Дмитро Фірташ у супроводі трьох охоронців, разом з Олександром Волковим на декілька хвилин заглянув в роздягальню БК "Київ", привітавши гравців команди із заслуженою перемогою.
Зараз ви читаєте новину «Як Фірташ і Волков переживали за свою команду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі