понеділок, 12 листопада 2018 09:45

Як "Динамо" та "Шахтар" здобули впевнені перемоги в УПЛ - відео

Як "Динамо" та "Шахтар" здобули впевнені перемоги в УПЛ - відео
Шапаренко забиває в четвертому матчі поспіль

Завершився 15 тур української прем'єр-ліги. Лідери чемпіонату здобули впевнені перемоги. "Динамо" вдома розгромило "Маріуполь", "Шахтар" на виїзді переграв "Ворсклу".

Підопічні Паулу Фонсеки ще в першому таймі забезпечили собі комфортну перевагу завдяки голам бразильців Веллінгтона Нема та Майкона. У другій половині гри 2 команди мали нагоди для взяття воріт, проте рахунок більше не змінився. Найкращий момент змарнував Жуніор Мораєс, який не реалізував пенальті.

Завдяки цій перемозі "Шахтар" набрав 40 пунктів і зберіг відрив від "Динамо" у 8 очок. У "Ворскли" залишилось 24 очки – це 4 позиція в чемпіонаті.

УПЛ 2018/19, 15 тур

"Ворскла" – "Шахтар" – 0:2

Голи: Нем, 19 Майкон, 41

Нереалізований пенальті: Мораєс, 71

Шапаренко забиває 4 матчі поспіль, Циганков і Вербіч відзначаються результативними діями вдруге за 4 дні. Сідклей, Шепелєв і Буяльський також корисно і з натхненням працюють на атаку. "Динамівці" грають небанально і різноманітно в атаці - такий підсумко матчу проти "Маріуполя".

"Динамо" – "Маріуполь" – 4:0

Голи: Шапаренко, 33, Вербіч, 56, Чоботенко, 62 (авт.), Циганков, 85 (пен.)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" познущалося з "Маріуполя"

Чемпіонат України бере перерву на 2 тижні у зв'язку з матчами збірних. Національна команда України найближчий матч проведе 16 листопада проти збірної Словаччини.

Зараз ви читаєте новину «Як "Динамо" та "Шахтар" здобули впевнені перемоги в УПЛ - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі