четвер, 22 листопада 2007 12:55

Як Бекхем і Джеррард оплакували Євро-2008 (ФОТОРЕПОРТАЖ)
7

Збірна Англії вперше за 13 років не потрапила на великий футбольний форум. Дорогу на Євро - 2008 їм перегородила збірна Хорватії, яка на "Вемблі" здолала господарів поля з рахунком 3:2.

У матчі Англія - Хорватія, який почався в один час з грою Андорра - Росія, хорвати забили два голи вже до 14-ої хвилини. Спочатку після дальнього удару Ніко Кранчара грубу помилку допустив воротар англійців Скотт Карсон. Незабаром Едуардо Да Сілва вивів наодинці з голкіпером Івіцу Оліча, який обвів Карсона і відправив м"яч в порожні ворота.

На 56-ій хвилині господарі забили перший у відповідь гол: Френк Лемпард реалізував пенальті, призначений за фол проти Дефо.

Ще через вісім хвилин англійці порівняли рахунок, коли Пітер Крауч отримав своєчасний пас від Бекхема і удару зблизька послав м"яч у ворота Стіпе Плетікоси.

             

Рахунок 2:2 влаштовував збірну Англії, оскільки в цьому випадку при рівності очок з російською командою, англійці отримували б перевагу за рахунок кращої різниці м"ячів в особистих зустрічах.


Проте на 77-ій хвилині хорвати забили переможний гол. Що вийшов на заміну Младен Петріч знаходився значно лівішим за ворота і завдав удару в дальній кут з 25 метрів. Скотт Карсон не зумів дотягнутися до м"яча. Англійці намагалися атакувати до фінального свистка, але знов порівняти рахунок не зуміли.


Таким чином, збірна Хорватії набрала 29 очок в 12 матчах і упевнено зайняла перше місце у відбірній групі Е. Другу путівку на Євро-2008 отримали росіяни (24 очки), а команда Англії (23 очки) залишилася на третьому місці. Збірна Ізраїлю, що перемогла 21 листопада Македонію (1:0), також набрала 23 очки, повідомляє Lenta.Ru.


ФОТО: Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Як Бекхем і Джеррард оплакували Євро-2008 (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі