четвер, 19 жовтня 2017 20:11

Як "Янг Бойз" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів

Як "Янг Бойз" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів
Сьогодні "Динамо" зіграє з "Янг Бойз" у Лізі Європи

Сьогодні київське "Динамо" зіграє матч третього туру групового етапу Ліги Європи проти швейцарського "Янг Бойз". Зустріч пройде у Києві о 22:05 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Команди вже зустрічалися у цьому сезоні у кваліфікації Ліги чемпіонів. У першому поєдинку в Києві господарі проблем не мали. Перемогли — 3:1, а могли забивати на два-три м'ячі більше. Колосальна перевага на столичному "Олімпійському" нашкодила підопічним Олександра Хацкевича, який взяв команду цього літа.

На матч у гостях кияни вийшли непідготовленими. По ходу поєдинку так і не налаштувалися на боротьбу. Відбивалися весь другий тайм. Але пропустили вирішальний гол на останніх хвилинах — 0:2.

У третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів "Янг Бойз" програв московському ЦСКА і опинився у Лізі Європи. Жеребкування вдруге в сезоні звело швейцарську команду разом з "Динамо".

Напередодні представники киян заявили, що хочуть взяти реванш в "Янг Бойз" за Лігу чемпіонів. А також зробити подарунок наставнику Олександру Хацкевичу, якому сьогодні виповнюється 44 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" вилетіло з Юнацької ліги УЕФА

Після двох турів "Динамо" лідирує у своїй групі Ліги Європи. В киян 6 очок, в "Янг Бойз" - 2, в "Партизана" і "Скендербеу" по 1.

Зараз ви читаєте новину «Як "Янг Бойз" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі