понеділок, 10 травня 2021 07:24

Ахметов взяв відповідальність на себе за провальний сезон "Шахтаря"

Ахметов взяв відповідальність на себе за провальний сезон "Шахтаря"
Рінат Ахметов очолює "Шахтар" понад 20 років. Фото: ФК "Шахтар"

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов підбив підсумки сезону-2020/21 для своєї команди.

Ахметов взяв всю відповідальність на себе за невдалі виступи донецької команди.

"Якщо ми виграємо, це заслуга всіх, в тому числі, і тренера, а коли ми програємо, то в усьому винен тренер. Я категорично проти, щоб ми так говорили. Я вважаю, якщо ми програли, то в усьому винен я, а якщо ми виграли - це заслуга всіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каштру попрощався з "Шахтарем"

Значить, ми щось не побачили. Значить, ми щось недогледіли. І я - перш за все. Тому тисячі вибачень перед уболівальниками. Я вважаю, що ми зробимо все для того, щоб в майбутньому радувати своїх уболівальників яскравою, красивою, змістовною грою. І найголовніше - переможною грою.

А коли я не брав відповідальність на себе? Я вже 25 років - 11 жовтень буде 25 років - кажу, що якщо ми виграємо, це заслуга всіх, якщо програємо, перш за все, винен я.

Я не можу пообіцяти, що ми виграємо наступне чемпіонство, але я можу пообіцяти, що ми будемо для цього все робити", - сказав Ахметов в ефірі "Великого футболу".

У поточному сезоні "Шахтар" вперше за п'ять років не став чемпіоном України, вилетів із Кубка України на стадії 1/4 фіналу від представника першої ліги "Агробізнесу" та дійшов до 1/8 Ліги Європи.

Контракт із наставником команди Луїшем Каштру не буде продовжений. За повідомленням ЗМІ, його замінить італієць Роберто Де Дзербі.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов взяв відповідальність на себе за провальний сезон "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі