понеділок, 17 травня 2010 19:30

Ахметов вболіватиме за збірну України на ЧС-2010

Ахметов вболіватиме за збірну України на ЧС-2010

11 травня 2010 року двоє гравців запорізького "Металурга" Сергій Кривцов і Тарас Степаненко перейшли в "Шахтар". Трансфер укладено терміном на 5 років, протягом яких футболісти будуть захищати кольори "гірників".

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов прокоментував "Gazeta.ua" придбання свого клубу.

- Тараса Степаненка ми хотіли ще два роки тому купити. Він і зараз молодий гравець, а тоді був зовсім юним. Що стосується Кривцова, то його ми хотіли бачити в себе ще 4-5 років тому, коли він був ще дитиною. Це два сильних гравця, які підсилять гру команди, створять конкуренцію. Вони молоді і їм потрібно адаптуватися. Зі свого боку ми все для цього зробимо.

- Чи будуть ще новачки в команді?

- У нас амбіційні цілі. На мій погляд, слабких ліній у нас не має. Подивимося, можливо, наших гравців будуть купувати. У нас така політика, якщо якісь сильні європейські та світові клуби цікавляться нашими гравцями, то ми завжди йдемо на зустріч гравцям і якщо це вигідно клубу. Якщо будуть якісь вагомі пропозиції, то, звичайно, нам потрібно буде підсилення. За великим рахунком, ми б хотіли зберегти склад. Деякі позиції підсилимо для конкуренції."

- Преса пише, що "Бордо" зацікавлене у послугах Мірчі Луческу.

- Містером Луческу цікавляться багато клубів. Чому? Тому, що він успішний тренер, досвідчений, кваліфікований і досягав значних перемог з усіма командами, з якими він працював. На сьогоднішній день він у "Шахтарі" і ми дуже цьому раді.

- За кого будете вболівати на Кубку світу?

- За національну збірну України. Її там немає? Тоді вболіватиму за красивий футбол.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов вболіватиме за збірну України на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі