понеділок, 28 січня 2013 13:52

Африканські футболісти заспівали на прес-конференції

Африканські футболісти заспівали на прес-конференції
Момент матчу Кабо-Верде з Анголою ФОТО: Reuters

Футболісти збірної Кабо-Верде заспівали на прес-конференції після перемоги у матчі з Анголою (2:1) на Кубку африканських націй, повідомляє BBC Sport. Завдяки цій перемозі команда Кабо-Верде зайняла друге місце в групі і вийшла в 1/4 фіналу турніру.

Після матчу головний тренер збірної Кабо-Верде Лусіо Антунес пробіг полем з прапором країни, а на прес-конференції заспівав. До нього приєдналися футболісти, які взялися співати і танцювати.

У матчі зі збірною Анголи команда Кабо-Верде пропустила гол на 33-й хвилині. На 81-й хвилині Фернанду Варела зрівняв рахунок, а на 90-й хвилині Елдон приніс своїй команді перемогу.

У трьох матчах групового етапу збірна Кабо-Верде набрала п'ять очок і зайняла друге місце в групі A на Кубку Африки (переможцем групи стала команда ПАР). В 1/4 фіналу футболісти збірної Кабо-Верде зіграють з переможцем групи B (у ній грають Гана, Малі, Демократична республіка Конго і Нігер).

Зараз ви читаєте новину «Африканські футболісти заспівали на прес-конференції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі