субота, 21 червня 2008 16:14

Адвокат: Аршавін може змінити клуб відразу після матчу з голландцями

Головний тренер "Зеніта" Дік Адвокат вважає, що форвард команди і збірної Росії Андрій Аршавін може залишити клуб вже після матчу 1/4 фіналу Євро-2008 з Нідерландами.

"Андрій сказав нам, що він хоче змінити клуб, - наводить слова голландського наставника "Зеніта" Sky Sports. - Поки конкретних пропозицій немає, але ситуація цілком може змінитися після матчу Андрія за національну збірну з Нідерландами".

"Російська зірка провела блискучий сезон, вигравши з клубом національну першість і Кубок УЄФА, - пише видання. - Пропустивши через дискваліфікацію стартові ігри збірної Росії на чемпіонаті Європи, Аршавін закріпив свою зіркову репутацію блискучою грою в завершальному матчі зі шведами, виграному росіянами з рахунком 2:0".

На думку Sky Sports, інтерес до Аршавіна проявляють клуби з Італії, Іспанії, Франції, Німеччини і Англії. Кажучи про англійські команди, видання називає такі клуби як "Ньюкасл", "Манчестер Сіті", "Евертон" і "Арсенал". Також останнім часом в пресі з"явилися чутки про зацікавленість в послугах Аршавіна з боку італійського "Мілана".

На чемпіонаті Європи Андрій Аршавін провів один матч і забив один гол.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Адвокат: Аршавін може змінити клуб відразу після матчу з голландцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі