пʼятниця, 28 травня 2010 13:14

Абсолютна чемпіонка світу з боксу стала жертвою грабіжників

Абсолютна чемпіонка світу з боксу стала жертвою грабіжників

Абсолютна чемпіонка світу в суперсередній вазі Наталія Рагозіна була пограбована невідомими в одному з бутиків столиці. Здобиччю зловмисників стали паспорт, документи і ключі від машини, посвідчення інструктора, косметика і 10 000 доларів.

У своєму блозі Наталія докладно розповіла про подію, кинувши тінь підозри на охорону магазину.

"На цьому тижні в одному з дитячих магазинів, що на Якиманці, у мене була вкрадена сумочка з документами і невеликою сумою грошей (паспорт, документи і ключі від машини, посвідчення інструктора, косметика і 10 000 доларів)", - пише Рагозіна.

За словами спортсменки вона на хвилину відволіклася, щоб віднести речі на касу, а повернувшись на місце, де залишила свою сумочку, виявила її пропажу.

"Можна говорити про те, що не встежила та інше. Але! По-перше, я заходжу в досить дорогий магазин, де я повинна бути впевнена за збереження своїх речей. По-друге, у подібних бутиків неодмінно повинна бути спеціалізована охорона, яка повинна забезпечувати безпеку (охорона, до речі, на момент крадіжки моєї сумочки кудись зникла) відвідувачів на предмет кишенькових злодюжок та інше".

Крім того, за словами Рагозіної вона є vip-клієнтом цього магазину, і їй можна було на момент перебування забезпечити додаткову безпеку.

Нагадаємо, що за підсумками минулого року Наталія Рагозіна була визнана кращою жінкою-боксером. Вона провела на рингу 22 бої і у всіх здобула перемоги.

За матеріалами Чемпионат.Ру

Зараз ви читаєте новину «Абсолютна чемпіонка світу з боксу стала жертвою грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі