пʼятниця, 07 березня 2008 14:03

Абрахам встановив світовий рекорд за силою удару

Абрахам встановив світовий рекорд за силою удару
Менше, ніж за місяць до захисту титулу чемпіона світу IBF в середній вазі з американцем Елвіном Аялою (29 березня в німецькому Кілі) Артур Абрахам набрав вже прекрасну спортивну форму. На олімпійській базі в Берліні Абрахам встановив світовий рекорд, пройшовши тест на силу ударів.

Як пояснив тренер Йоакім Бер, цей тест вимірює силу окремих ударів в співвідношенні з масою тіла в певний проміжок часу. Якщо швидкість ударів невисока, це позначиться на оцінці в негативний бік. Якщо попередній показник Абрахама становив 1521 бал, то тепер він дорівнює рекордним 1631.

"До мене ніхто ще стільки не показував, - зазначив Абрахам. - Гадаю, що я додав в силі перед боєм за звання чемпіона світу 29 березня. Хочу показати себе в цьому бою з найкращого боку".

Тренер Абрахама  Улі Вегнер також залишився в захваті: "Ми проходимо цей унікальний тест вже протягом трьох років. І у всьому світі ще ніхто не показував такого результату. Це каже про те, що у Артура ще є приховані резерви і в майбутньому ми можемо чекати від нього прогресу".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Абрахам встановив світовий рекорд за силою удару ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі