неділя, 22 червня 2008 11:48

700 тисяч московських вболівальників святкували перемогу збірної (ФОТО)

Більшість російських уболівальників разом з футбольними фахівцями назвали перемогу національної збірної над голландцями в чвертьфіналі Євро-2008 не тільки найкрасивішою грою нинішнього турніру, але і кращою у всій новітньої історії вітчизняного футболу, повідомляє Newsru.com.



У центрі Москви фанати влаштували справжню феєрію. Звук сотень автомобільних клаксонів злився в єдиний переможний гул. На вулицях столиці народу було більше, ніж у вихідний день.

По всіх центральних вулицях їздили автомобілі, з вікон яких розвивалися національні прапори. Щасливі вболівальники висипали на проїжджу частину, частково перекривши рух, і стріляли вгору пробками від шампанського.



Якийсь час по Тверській вулиці курсувала вантажівка "КАМАЗ", в кузові якого уміщалося не менше 30 тріумфуючих уболівальників. Центральні вулиці Москви в цю ніч стали пішохідними, на тротуарах молодь, люди середнього віку, літні люди і навіть діти танцювали, співали національний гімн і улюблені пісні вітчизняних виконавців.

Як повідомляє "Інтерфакс", нестримне святкування продовжувалося з 01:00 за московським часу майже до 6:00 ранку неділі.

Поступово москвичі сталі розходиться і незабаром їм на зміну прийшли машини для збору куп сміття і розбитих пляшок.


Зараз ви читаєте новину «700 тисяч московських вболівальників святкували перемогу збірної (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі