неділя, 12 серпня 2012 12:08

43-річний тріатлоніст помер під час запливу

43-річний тріатлоніст помер під час запливу
За останні роки тріатлоністи гинули неодноразово. Фото: reuters.com

У штаті Нью-Йорк тріатлоніст помер під час запливу на 3,9 кілометра на відкритій воді, повідомляє Associated Press. Інцидент стався під час одного з відбіркових етапів чемпіонату світу з триатлону Ironman.

Чоловік, якому було 43 роки, на дистанції відчув себе погано. Його витягли з води і доставили в найближчу лікарню, де він помер. Що стало причиною смерті спортсмена, поки невідомо, для її з'ясування призначено розтин. Ім'я загиблого невідомо.

За останні кілька років це вже четвертий випадок загибелі учасника змагання тріатлоністів Ironman. У 2011 році під час нью-йоркського етапу два учасники змагань також загинули під час запливу. Ще один спортсмен загинув на змаганнях в 2008 році.

Відбірковий етап чемпіонату світу з тріатлону Ironman в Нью-Йорку є одним з майже 30 етапів, що проводяться по всьому світу. Кожен етап складається з запливу на 3,9 кілометра, велосипедної гонки на 180 кілометрів і марафону на дистанцію 42 кілометри. Ці змагання проводяться саме в такому порядку послідовно протягом одного дня. Спортсмени, які долають кваліфікацію, беруть участь в чемпіонаті світу, який проходить на Гаваях.

Зараз ви читаєте новину «43-річний тріатлоніст помер під час запливу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі