четвер, 18 листопада 2010 17:51

400 людей робили зарядку разом з Валуєвим

400 людей робили зарядку разом з Валуєвим

Російський боксер-важковаговик Микола Валуєв провів масову зарядку на центральній площі Кемерово. Разом з Валуєвим зарядку виконували близько чотирьохсот людей, які приймають участь в обласному студентському форумі "СТАРТуй і перемагай" і в молодіжному форумі "Старт-2010", повідомляє РИА "Новости".

Сам Валуєв, який півтора місяці тому переніс операцію на плечі, вправи не показував. У цьому йому допомагали брати Гагіни - кемеровчани, які в 2010 році стали призерами чемпіонату світу з пауерліфтингу в ПАР. Валуєв вів зарядку в довгому чорному плащі і, як зазначає РИА Новости, виглядав "колоритно".

37-річний спортсмен також зустрівся з губернатором Кузбасу Аманом Тулєєвим і обговорив з ним питання розвитку масового спорту в Росії і Кузбасі. Крім того, боксер взяв участь у відкритті згаданих спортивних форумів у Кемерово.

На початку 2011 року на Валуєва чекає ще одна операція. Раніше боксер заявляв, що він спробує повернутися на ринг, але все буде залежати від стану його здоров'я. Свій останній бій Валуєв провів 7 листопада 2009 року, поступившись за очками британцеві Девіду Хею.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «400 людей робили зарядку разом з Валуєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі