вівторок, 07 квітня 2009 19:14

27-річного велосипедиста знайшли мертвим

27-річного велосипедиста знайшли мертвим

Австралійський велогонщик Джобі Дайка, який у 2003 році завоював золоту медаль чемпіонату світу, помер у віці 27 років. Тіло спортсмена було знайдене в його будинку в Аделаїді ввечері (за місцевим часом) 7 квітня, повідомляє місцевий телеканал Nine Network. Інформації про причини смерті Дайка поки немає. Офіційні особи коментарів не дали.

Дайка зловживав алкоголем і впадав у депресію

У 2003 році Дайка зайняв перше місце на чемпіонаті світу в дисципліні кейрін. У 2002 році він виграв золоту медаль на Іграх Британської співдружності в командному спринті. Незадовго до початку Олімпіади-2004 в Афінах спортсмен був виключений із збірної Австралії за надання помилкових свідчень в ході розслідування про допінг.

У 2005 році Дайка був засуджений до трьох місяців ув"язнення умовно за напад на головного тренера збірної Австралії з велоспорту Мартіна Барраса. За цю ж провину його усунули від велогонок на три роки, але в кінці 2006 року дискваліфікацію зняли.

Пізніше Дайка зізнався, що він зловживав алкоголем і впадав у депресію.

За інформацією lenta.ru, ninemsn.com.au

Зараз ви читаєте новину «27-річного велосипедиста знайшли мертвим ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі