вівторок, 24 грудня 2013 10:08

236-у ракетку світу дискваліфікували на 5 років за "договорняки"

236-у ракетку світу дискваліфікували на 5 років за "договорняки"
Оласо догрався. Фото: newsru.com

Іспанський тенісист Гільєрмо Оласо дискваліфікований на п'ять років і буде оштрафований на 25 тисяч доларів. Причиною стала участь в договірних матчах. На даний момент 25-річний "підприємець" розташовується на 236 рядку світового рейтингу.

Організація Tennis Integrity Unit (TIU), яка займається боротьбою з договірними матчами, встановила причетність Оласо до "договорняків", зіграних в 2010 році, передає "Eurosport".

"П'ятирічна дискваліфікація набуває чинності негайно. Це означає, що Гільєрмо Оласо не має права брати участь в будь-якому турнірі, організованому або санкціонованому керівними органами професійного тенісу.

Останні 18 місяців терміну дискваліфікації будуть скасовані за умови, що гравець пройде програму по боротьбі з корупцією, а також вчасно виплатить у повному обсязі штраф і не порушить за відведений час жодне з правил", - заявив представник TIU.

Зараз ви читаєте новину «236-у ракетку світу дискваліфікували на 5 років за "договорняки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі