вівторок, 05 листопада 2013 11:19

"Шахтар" мінімально переможе "Байєр" — Грачов

"Шахтар" мінімально переможе "Байєр" — Грачов
"Луіс Адріано втратив психологічну стійкість" - Грачов ФОТО: shakhtar.com

У сьогоднішньому матчі Ліги Чемпіонів "Шахтар" мінімально переможе леверкузенський "Байєр". Так вважає екс-нападник гірників Віктор Грачов.

"Думаю, в Донецьку німці гратимуть від оборони і розраховуватимуть на швидкі контратаки. Тобто, вестимуть гру у звичному для себе стилі. За таких умов завдання гірників – максимально відсунути гру від власних воріт. Обов'язково треба пресингувати й робити це з перших хвилин. Без тотального пресингу будуть проблеми. Наші гравці мусять, нарешті, упіймати минулорічну гру. Донеччани мають згадати про ворота суперників. Не обов'язково намагатися завести туди м'яч. Треба бити з середніх і дальніх відстаней. У Луцьку "Шахтар" узагалі забув про ворота "Волині". За таких умов перемогти неможливо. Дивно, але штрафні й кутові у тій грі теж не завершувалися ударом по воротах. До воріт німців треба рватися, а не брати в облогу. Гірникам не вистачає агресії в завершальній стадії атаки."

Чи вийде на поле Луіс Адріано?

"Хочу підтримати хлопця. Останнім часом із нього роблять цапа-відбувайла. Те, що в бразильця ігровий спад – очевидно. Однак у пресі його затоптують і запльовують. Хлопець утратив психологічну стійкість. Якщо цькування триватиме, "Шахтар" недорахується 10-14 голів на фініші сезону. Це – звичайна норма Адріано. Не треба вішати на нього всіх собак. На жаль, у всієї команди є проблеми з атакувальною грою. Проте, Луіс вийде сьогодні на поле."

Чи будуть кадрові перестановки в центрі захисту?

"Не думаю, що Луческу наважиться випустити Кривцова. Гратимуть Кучер і Ракицький. Майже напевно вийде на поле Хюбшман. Питання тільки з ким? Зі Степаненком чи Фернандо?"

Ворота захищатиме Каніболоцький?

"Ні, Пятов. Андрій може провалити один із десяти матчів, але в решті зіграє надійно. Найпроблемніша нині позиція гірників не воротар, а фланги півзахисту. Нібито і вибір великий є, а стабільного рівня ніхто не показує. Звідси не створюється загроза воротам суперника. Передбачити, хто вийде на ці позиції сьогодні я не можу."

Яким буде підсумок матчу?

"Мінімально переможуть гірники. 1:0 або 2:1."

Матч "Шахтар" — "Байєр" пройде сьогодні у рамках четвертого туру Ліги чемпіонів. Поєдинок в Донецьку розпочнеться о 21.45 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалі "1+1", он-лайн вестиме наш сайт.

У турнірній таблиці "Шахтар" йде третім, маючи чотири очки. Вище розташувалися "Байєр" — шість очок та англійський "Манчестер Юнайтед", який має сім пунктів.

В останніх матчах національних чемпіонатів "Шахтар" та "Байєр", виступаючи у неоптимлаьних складах, програли на виїзді. Команда Луческу поступилася "Волині" (0:2), а підопічні Самі Хююпя — "Айнтрахту" з Браушвейга (0:1).

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" мінімально переможе "Байєр" — Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі